Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Nä nu är jag less

Karin E Jansson


Jag hatar det, att blogga i förbifarten. Blogga instagrambilder, för kameran hinns inte tas fram. Jag vill göra det omsorgsfullt, genomtänkt, och bra. Känner jag att jag inte kan det får det som regel vara. Därav den låga bloggfrekvensen.

Det är bara för en period - vi är i den absolut mest hektiska tiden på jobbet, och folket försvinner som flugor. Sjukdom, föräldraledighet och nya jobb. Därför har jag gått upp till heltid temporärt. Och så det egna företagandet på det. Men jag håller på att längta ihjäl mig. Efter att sprätta med armar och ord och andra vapen.

Det här vill jag göra:
Fota alla bilder jag ser när jag blundar innan jag somnar.
Bli arg på saker åt höger och vänster.
Duscha.
Spela in 18 sminkvideos.
Komma på nåt nytt.
Åka rymdraket och få trycka på knappar.
Klara nivå 105-108 i Bubble Mania.
Säga smarta saker.
Säga roliga saker.
Kamma mig.

Jag vet vad jag vill.