Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Klonk!

Karin E Jansson

Många affärers reor är värdelösa. Tidigare 998:-, nu 898:-! Vad är det för rea? Hmpf. Men på Monki kan man fynda, där rear dom verkligen ut grejerna innan de fyller på med nytt, plus att det är rätt billigt redan från början. Idag hittade jag två grejer, båda för 40:-/st.Ett set med 2 armband i trä och guld. Classy om jag får säga det själv, och det får jag ju.Och en helt magisk ring.Tung, organisk och oljefärgad.Klonk!


Och så hittade jag ett helt perfekt par glasögon, så fina att jag nästan blev lite uppjagad. Ni som följer mig på instagram har redan sett dom, ni andra får se dom när jag hämtat ut dom!