Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Hjälp

Karin E JanssonJag har fått allt svårare att försätta mig själv i trans - fabrikstrans. Jag behöver med jämna mellanrum gå in i en bubbla för att jag har så förbannat mycket att göra, och transen ackompanjeras alltid av en låt på repeat. Nu har jag hört alla låtar i hela världen och jag hittar ingen som är precis så som jag vill ha det. Slutsats: jag måste göra mig egen musik.

Eftersom ni, mina läsare, besitter alla möjliga kunskaper tänkte jag be om tips på program för att skapa elektronisk musik (nej, kan inte spela instrument. Förutom flöjt, som jag tycker är mer vapen är instrument). Typ ett dataprogram där man trycker på knappar och sätter ihop ljud till låtar. Genre: nerpitchad ghost n'B, med Calypso som substitut för sång, och samma bas som Dr Albans No Coke. Slutprodukten ska inte vara bra för allmänheten, bara vetenskapligt belagd av mig själv.  Ja, jag är seriös.

Hur går jag tillväga? Hjälp mig, snälla.