Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Guldklimparna

Karin E Jansson

Men oj så många svar jag fått på Mina Vänner-inlägget, tack! Ser fram emot att testa alla era tips!

En sak jag helt försummat är den återkommande instagram-summeringen. Egentligen har det inte hänt så mycket, så jag väljer ut guldklimparna och försöker ge sken av det motsatta.Jag har varit puffig. Sånt här gör alltså mitt hår av sig själv.Jag har möblerat om själv. Det blev snyggt och repigt i golvet.Ommöbleringen berodde på detta - att Laura Linney grät. Nä, att vi fått en ny TV som skulle upp på väggen. Skitbökigt var det, men såklart fixade jag det.Prinsen och Samuel har brottats. Nä, skojja ba, Prinsen gjorde dödshopp och Samuel fångade.De här två har dock brottats ganska mycket. Givetvis kärleksfullt.Jag har firat jul.Fått en väska i julklapp.Prinsen lekte julegris. (Varför ser han alltid ut som att han fått en stroke? Har han fått en stroke?)
Meta-www:at.Fastnat i en bröllopsklänning.Jobbat.Med kattmjölktänder, bland annat!Och skalpell.Ätit pizza med grillad paprika, blandsvamp, spenat och fetaost. JO DET ÄR SANT, JAG VAR JU DÄR SJÄLV!!Och ätit kattöra.Haft kläder på mig.Och googlat cats on glass.