Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Tack, men jag står över

Karin E Jansson


Jag kände inte peppen 1991 heller.

Näe, jag tycker inte att julen är "mysig". Jag gillar att vara ledig, så på så sätt är julen positiv. Men att skapa det trivsamt omkring mig, det har jag ju redan gjort när jag inrett, och jag kan verkligen inte förstå tanken med säsongsbetonat pynt. Och att släpa in en hel gran inomhus, det är ju egentligen så bisarrt att det blir roligt. Typ ett steg ifrån att bära in en hink med myrstack. Knäck är gott, men inte så gott att det är värt att koka egen.

Så nä, jag skiter i adventsljusstakar, julgardiner och marsipangrisar. Hur gör ni?