Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

skämskudde

Karin E Jansson


I natt vaknade jag till insikten av ett briljant blogginlägg. Ofta gör jag det. Tyvärr visar det sig alltid i efterhand att jag är helt jävla dum i huvudet när jag är nyvaken. Den här gången handlade inlägget om en detaljerad beskrivning av hur Erik Gadd kunde liknas vid en rump-finne, och jag minns att jag skrattade mig själv till sömns av det som då kändes som en snilleblixt. Skämskudde.

Istället: mitt hemmagjorda mobilskal! Gnööörfgh.