Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Något har hänt

Karin E JanssonKatta har skrivit om det, och Mirijam likaså. Nåt har hänt med bloggarna. Som ett virus som sprider sig, sveper över städerna och lämnar gungorna tomma gungande i vinden. Det handlar om tvåvägskommunikationen. Kommentarerna. Min blogg får i långsam men stadig takt fler och fler besökare för varje dag. Men kommentarerna blir färre och färre. Man skulle kunna ta det personligt, men jag vet precis vad det beror på, för jag är själv en del i problemet. Man surfar i förbifarten, på mobilen i bussen eller på iPad framför TV:n. Det blir krångligt att kommentera, kanske att man tänker att man gör det sen, och så blir det inte av. Och så sitter man där, med ett finurligt inlägg som lästs av 2000 pers, men inte en enda kommentar. Det är tråkigt. 

Jag tänker börja med mig själv. Och för min egen del handlar det nog främst om att sänka mina krav på mig själv. Äsch, vad spelar det för roll om jag kommenterar, vad har jag att bidra med? Ja, jag vänder på det. Hur känns det när jag får en ny kommentar? Jo, hjärtat skuttar till.

Jag läser inte så många bloggar, så jag har tid. Jag kan ta mig tid. Det måste inte vara en smart ny infallsvinkel, eller ett vasst motargument. Får jag en reaktion på ett blogginlägg så ska den formuleras. "Bra", "Ja!" eller "Fniss". Det räcker.