Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Bröllopsmakeover!

Karin E Jansson

Bredvid vårt kylskåp hänger en skiss. Det är vår bröllopskordinator som illustrerat hur Samuel ska se ut på bröllopsdagen.


Jag tycker det ser helt okej ut, men har lite svårt att tolka vissa detaljer. Igår ringde jag upp vår wedding planner, men fick inte riktigt ur henne mer än prutt och nåt som jag förstod som en önskelista inför jul. Nåväl, jag är ju ganska bevandrad när det gäller kläder och accessoarer. Såhär blir min tolkning:


Ja, det ska väl funka, tycker Samuel.