Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Senaste månaden i 22 bilder

Karin E Jansson

Vad hände egentligen under oktober? Endast instagram har svaret! karinskonstgrepp heter jag där, skynda och lägg till mig! SKYNDA, TIGRARNA KOMMER!!Jag har färdats in i dåtiden. Där träffade jag min mamma. Hon petade näsan.Jag har också besökt 1993. Tvillingarna Jansson i stickade pullovers. Fniss.Jag har fått hämta min förlovningsring och blandar nu guld med silver och diamant med tand.Jag har umgåtts kungligt.Och ockult..Och så har jag ju börjat göra smink-videos.Naglar är än så länge förpassade till instagram.Jag har jobbat hemma.Och på kontor.Har lyssnat oavbrutet på Immortal.Eller nä, inte oavbrutet. Väldigt avbrutet egentligen, för Sirpa har upptäckt videofunktionen på telefonen. Nu kan det komma gitarrsolon i videoformat när som helst.Jag har ätit varierat.Och snön har kommit, buuuu! Och sen regnat bort, hurraaaa!Utomhus har blivit ett mörker = bra insyn i vår lägenhet. Kom å titta!Jag har satt hjärtat i halsgropen. Jaha, bälten, inte bältan.Vi har sett hela Twin Peaks.Jag har umgåtts med en sur ponny.Och klippt mig.Livskris!!!!!Uuuääh!Va? Marängsviss-kiosk?! Gratis?!Livskrisen som bortblåst.