Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Kofta och paljetthalsband

Karin E Jansson

Jag har blitt förkyld och känner mig som den oliv jag hittade under soffan när jag städade igår. Sladdrig och slö. Men jag lät mig ändå lockas med på en stadstur. Kanske att lite konsumtion kunde få mig lite piggare?


 
Och javisst var det så! Tunn kofta i viscose.Med skir lila rygg. Lindex, 349:-. Fanns i grönt också, behöver nog den med.Och ett halsband i form av en miniväska i paljett. Marc by Marc Jacobs, 1400:-Nä det var visst lögn. H&M:s barnavdelning, 40:-. Ka-Ching!