Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

En tecknings-present!

Karin E Jansson


Min egen, ehrm, skiss.

Jag vann ju presentkort på en tatuering för ett tag sedan. Jag vann med min idé "en bälta med corpsepaint som rider på en enhörning. Och nåt med ostkrokar". Tatueringen har inte blivit gjord än, då jag inte hunnit besöka huvudstaden, men jag håller tummarna för att det blir av snart! Jag hade faktiskt nästan glömt bort det, men påmindes av ett mail från Ellinor Flood. Hon tyckte min tatueringsidé var strålande, och har gjort en egen tolkning av motivet:OMG!!! Tack Ellinor!!


Ni är ju överlag helt bananas duktiga på typ allt. Och nu har jag faktiskt gjort en alldeles egen mapp på Konstgreppets facebooksida - Avritad. Jag tror jag fått med alla, men ska scanna bloggen så jag inte missat nån. Där finns länkar till konstnärerna som fått mig att grina av lycka. Kolla in!