Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Tutorial: allmänt hängig person

Karin E Jansson

Igår jobbade jag hela dagen. Detta skedde i fantasin, för i verkligheten drack jag slush och hoppade i hoppborg. Det där barnet alltså, hon har sån makt över mig. Jag glömde dock kameran, så ni får försöka skapa en mental bild av en fyllig, svettig kvinna som hoppar upp och ner. Ganska härligt va?

Nåväl, när jag kom hem var jag gräsänka. Och peppad av era hurra-rop gjorde jag en till video! Detta kommer dock inte förvandlas till en ren sminkblogg, då mitt liv alltid kommer innehålla TV, black metal och räkmackor också. Men nu blir det två videos på raken.

Allmänt hängig person kallar jag looken.