Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Kanske du?

Karin E Jansson

Få saker gör mig så förbannad som rymden. Jo förresten, jag blir ju förbannad av det mesta, men rymden är ett sådant enigma att jag saknar ord. Jag kan bäst förklara det som att jag jättegärna vill vara kompis med rymden, men rymden vet inte ens att jag existerar. Och då vill jag bara skrika att, Rymden, du är som luft för mig, men tystnaden jag möts av resulterar i ett eko som studsar tillbaka och ger mig en örfil. Frustration!

Jag känner på mig att det finns fler som jag. Kanske du? Därför tycker jag att vi ska starta en samtalsgrupp, där vi kan träffas, dricka kaffe och drinkar och älta vår hatkärlek till rymden. Kanske bjuda in nån gästföreläsare ibland, som kan ge oss gnuttor av hopp, hopp inför sånt vi inte visste att vi önskade, eller som kan smula sönder våra drömmar, drömmar som vi inte visste vi hade. Och det där med kaffe och drinkar.

Så, how do we proceed?