Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

kändis

Karin E JanssonJag och Samuel har satt datum för vårt bröllop, och gästlistan är påbörjad. Jag tänker bjuda Björn Ranelid, i egenskap av upphovsman till den bästa melodifestival-låten genom tiderna. Jag vill att han ska komma och hålla ett tal om kärleken. Wow wow wow.  Först tänkte jag erbjuda honom pengar, men det sprack på det faktum att jag inte har några pengar. Men en regelrätt inbjudan har jag råd med, och vem vet, står stjärnorna rätt kanske han dyker upp av fri vilja. Som i en romantisk komedi eller nåt. Jag ser framför mig att det kommer bli obekvämt och därmed roligt.

En gång sträckte jag ut en hand mot Maria Wetterstrand, i form av en kompisförfrågan på facebook. Hon svarade aldrig, och sen den dagen har jag aldrig röstat på Miljöpartiet. Inte före heller. Ljubomir Vranjes tackade dock ja, och känns som en bra reserv-kändiskompis. Det har faktiskt ökat mitt handbollsintresse, och för den som undrar röstar jag VPK.

Känner du nån kändis?