Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Iiiiiih!!!!!

Karin E Jansson

Så alltså, jag har gjort min första make up tutorial med rörliga bilder!! Ganska ångestfyllt, då det finns så många proffsiga bruttor att jämföra sig med (mina favoriter är bland annat pixiwoo, NikkieTutorials och  Vintage or tacky). Men nu är det gjort, och det var roligt! Långt blev det också, strax över 30 minuter! Där får jag bättra mig. För fler videor vill jag göra. Ljud och ljus är långt ifrån optimalt, men vad gör väl det. Inplanerat är lite läskiga halloween-sminkningar, men tipsa gärna om ni har önskemål!


Produkter: 

NYX Studio HD Foundation 01 Nude
e.l.f. Tone Correcting Concealer Ivory
NYX Loose Powder Ivory
e.l.f Eyelid Primer Sheer
NYX Matte Shadow I have a headache, Bare my soul, Haywire & Underneath it all (till brynen)
Isadora Glossy Eyeliner 40 Chrome Black
Ögonfransböjare från Japonesque
Koji Dolly Wink Long Mascara
Isadora Inliner Kajal 56 Blonde
e.l.f Blush Pink Passion
e.l.f Lip Balm Rose
Borstar från Real Techniques, och här är sidan jag beställde dom från.
NYX-produkterna köper jag från ebay, och e.l.f direkt från märkets hemsida.