Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Hur går det?

Karin E Jansson


Hur går det med Abbath? frågade någon.

Prinsen älskar honom. Och Abbath älskar allt. Och han gör mig tokig.

Han hoppar, skuttar, puttar och krafsar. Han balanserar på glasvaser, tar sig in i byrålådor,  och klättrar i gardiner. Om jag skulle få en krona för varje gång jag ropat NEEEJ ABBATHIUS skulle jag kunna köpa en gul moped. Han välter ut burkar med pärlor, tuggar på teckningar, river ut skafferiet, klättrar på kryddhyllan, hänger i spetsklänningar och petar in örhängen under kylskåpet. 

Och sen tittar han på mig med stora ögon, kryper in under min tröja och blir till en liten boll. Trycker sin varma blöta nos mot min mage och somnar på tio sekunder. Och snarkar. 

Det är värt några gråa hår. Han är värd några gråa hår.