Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Din blogg i en bild

Karin E Jansson


Min blogg i en bild

I våras bad jag er tipsa om era bloggar. Responsen var enorm! Jag fick ansikten på många av er, och kunde sätta ihop en fantastiskt länklista som var så omfattande att den behövde delas upp i åtta inlägg.

Många har bett mig göra om det, men jag har inte velat då det tog så vansinnigt med tid att skriva ihop alla presentationer. Men nu har jag en idé, som gör att vi kan upprepa länkkärleks-bonanzan på ett kreativt sätt! Istället för att ni presenterar er blogg med ord vill jag att ni väljer ut en bild som visar er blogg. Din blogg i en bild! Kanske är det en bild på dig själv, kanske ditt barn, en lök eller ett brusande hav?

Maila din bild, samt länk till din blogg till dinbloggienbild@gmail.com , så sätter jag ihop ett bild/länk-kollage av er allihop! Mitt enda önskemål är att bilden är kvadratisk (av layout-skäl). Är bilden inte kvadratisk beskär jag den. 

Tjohoo!!