Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Örhängen!

Karin E Jansson

Ka-Blam! Örhängen! Jag älskar örhängen! Ofta kan jag ses med bara ett, då jag dragit av mig det andra på grund av telefonmöte. Här är mina favoriter:


De här älskar jag! Strass och leopard! Trasslar inte in sig i manen utan bara sitter där och är snygga. Köpte jag billigt på ebay.


Va va va? De här tycker jag är jättekonstiga, och därför hamnar de på topplistan. En väldigt from kvinna, omsluten av krusiduller och strass. Gissar att de är från 50-talet, inhandlades på ebay.


De här clipsen får mig att känna mig som Marlena i Days of Our Lifes, pre-Possessed. Stramt men ändå flärdfullt. Inhandlades på en loppis i Pajala.


De här hittade jag på Etsy. Droppande Chanel-loggor, med glitter!! Funkar bäst då jag har håret uppsatt, då de annars bygger bo i mitt hår.


Och slutligen, mina avaokado-clips. Helt enorma och jättekonstiga. Emaljerad strass och metalliskt fuskläder. Enda nackdelen är att de är så tunga att de ramlar loss om man rör sig för yvigt. Köpta från asos.

Idag ska jag för övrigt på bröllop! Men jag tidsinställer de sista accessoars-inläggen. Vi har nu kvar skor, halsband, ringar och hattar!