Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Ny höstgarderob

Karin E Jansson

Det bästa med hösten är att man äntligen kan börja klä på sig igen utan att få svettanfall. Klädaffärerna fylls med nyheter, och man ser sig själv som i ett avsnitt i Felicity, med prassliga löv och chic basker. (Jo det är sant!!).

En ny garderob, det är precis vad jag behöver. Allt är noppigt, trasigt och urtvättat. Men så kommer dödsstöten - det kostar pengar att handla! Va fasiken! Och jag som jobbar för världens snålaste chef - Konstgreppet. Vad gör man då? Såhär gör jag:


Nål och tråd. Laga alla hål under armarna och fäst alla fållar. Jag vet, det är skittråkigt.


 
Om du som jag har en garderob som till större delen består av svart är Back to Black en bra investering. Kostar typ 60:-, och gör det urtvättade kolsvart igen. 
 

Och så min nya älskling - Noppa Bort från OBH Nordica. Som en liten rakapparat för kläder, som äter upp alla små noppor. Väldigt tillfredsställande att höra den mumsa i sig noppa efter noppa. Kostar typ 100:-.


Även fast allt nu är helt och fräscht är det ju samma kläder som innan. Vi vill ju ha nytt! Då är det bara till att börja pynta. Applikationer, nya knappar och pärlor gör stor skillnad. Stans tygaffär är svindyr på sånt, så handla på ebay, eller ännu bättre - på loppisar. Jag har hittat skitsnygga bakelitknappar med strass för småpengar.


Har du fler billighetstips?