Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

navelludd, naglar och tatueringar

Karin E Jansson

Hanna skrev
Dina visdomsord tänkte jag på, när kommer de som iPhone-fodral? Det längtar vi alla efter!
I framtiden! Lagom diffust va? Harregullan om du bara visste hur många idéer jag har som jag inte vet när de ska hinnas med! Jag föreslår att nån anställer mig som idéspruta. 


Futu undrade
Vad är ditt bästa tips för att behålla kreativiteten?
Egocentrism! Jag behöver isolering och lugn och ro för att utvecklas. Vi proppas oavbrutet fulla med stimuli (hurra för det!), men för att processa allt och transformera det till ett eget uttryck behövs tid där bara jag existerar. Jag är inte rädd för att tacka nej till en fest för att sitta hemma och stirra in i väggen, och bara umgås med mig själv. Jag behöver både och.


Angi undrade
Äta Reinfeldts navelludd eller slicka duschfiltret rent?
Alltså duschfilter, vad är det? Är det avloppet? Annars finns det ett filter i duschen jag inte hade en aning om att det behöver rengöras. För jag utgår att det är äckligt för att likställas med Reinfeldt ('s navelludd). Men okej, jag väljer navelluddet. Jag skulle skölja ner det med grape tonic.


Anonym undrade
Hur lyckas du måla naglarna så snyggt? Jag lyckas aldrig med det.
Jag målar ju naglarna flera gånger i veckan, så till slut sitter tekniken. Övning ger färdighet! Vill man ha konkreta tips finns det en massa bra videor på youtube, bland annat den här av Julia Skott.


Annie undrade
Bästa strumpbyxorna? Jag använder aldrig byxor, bara kjol (eller ja, okej då, mysbyxor också) och jag vet inte hur många par strumpbyxor jag gör av med. De går alltid sönder fort som attan! Sten i skon, det går hål på foten på 2 sekunder. Fastnar på en pinnstol, hål på låret. Kanske kan du göra en strumpbyxtest?
Tack för inspiration och skratt!
Jag köper alltid strumpbyxor i 60 denier eller mer. Dels för att jag inte gillar genomskinliga strumpor, och dels för att de håller bättre ju tjockare de är. Sen köper jag alltid strumpbyxor i den största storleken som finns, då sitter de inte lika spänt över benen, och går inte sönder lika lätt.
Tack själv, för att du läser!!


patsydarling undrade
Hur många djur har du haft och vad har de hetat? I kronologisk ordning, tack!
Mjau.
Mitt första djur var ett marsvin, han hette Marvin och dog då en hund skrämde ihjäl honom. Sen har min familj haft flera hundar; Sinclair, Pepsi, Felix och nu senast Mimmi (som dog ganska nyss, wiii..). Och så katterna såklart!
Prrrr!


Photobucket
Regina undrade
Fyller vi år på samma dag?!
9/9? Precis som Eric "Cam" Stonestreet! High five!


pia-mia undrade
Har du någonsin blivit otrevligt behandlad (el fördomsfullt behandlad) för att du är tatuerad på hela armarna?
Näe, faktiskt inte! Folk är rätt bra ändå!