Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag har blivit feg!

Karin E Jansson

Jag har blivit besatt - av lila hår. Kommer säkert ur att jag följer Kelly Osbourne på Instagram. Hon har lyckats få till den där perfekta lila. Pastelligt och blekt. Men för första gången i mitt liv drabbas jag av ålderskris. Jag är ju vuxen, herreguu jag fyller ju 32 om en vecka, int kan ja ha lila hår. Jag har blivit feg!!

Så nu räknar jag ner, välkomnar ålderdomen, för vid 65 slår jag till, då blir jag lila tant. Tills vidare får jag titta och drömma.

Klicka på bilderna för källa.Klicka på bilderna för källa.