Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Fem till!

Karin E Jansson

Anonym undrade
Var tänker du att du kanske skulle vilja ha bröllopsfest? 
Oj! Det har sjunkit in att det faktiskt är en hel del att fixa med till ett bröllop! Vi har bara bestämt en sak än så länge (inte datumet!), och det är bröllopsmarchen. Men får man önska, så kanske en lada, eller en rymdstation, eller helst i drömprojektet Stoorn.


Anna Westin undrade
Vilket är ditt bästa zombiesjälvförsvar-vapen?
Kula i pannan. Kombinerat med väldigt smart gömställe. Jag har två planerade tillflyktsorter, som varierar beroende på årstid. Hemliga, givetvis.

Anonym skrev
Jag har en fråga och ett häpet påstående:
1. Blir du glad om man säger att du är sketasnygg och fantastisk, eller undrar du vad det är för läskig stalker du kanske får blocka? Frågar mer för att veta om jag kan uttrycka mig som jag gjort utan att bli missförstådd.
Jag blir jätteglad om jag blir kallad fantastisk! Kommentarer om mitt utseende berör mig inte så värst, men jag tycker absolut inte att det är läskigt!
2. Förvirrande nog har de halsband som sett ut precis som finns Snygg-halsband, fast i plast, på H&M.
Jag vet!! Men nu kommer jag med nya spännande modeller! Det blir mer tänder, lite nycklar och ganska mycket plast.


Anonym undrade
1. Vilken är din favoritvattendragssort (typ sjö/älv/hav osv.)?
Sjö!! Hav är läskigt oändligt, och älv är lite för ohanterbart. Sjö är perfekt.
2. Topp-10 favoritdjur?
Bälta, katt, larv,  gädda, enhörning, mås, myra, snok, björn och järv.
3. Hur vill du att man ska bete sig om man ser dig på irl?
Helst ska man ge mig 500:- och sedan be om min autograf. Nä, säg hej, då blir jag glad!
4. Vad händer när man dör?
Då återgår vi till ingentinget.
5. Vilka är de finaste namnen (på människor)?
Violencia,  Pavel, Sirpa, Yngve och Vajlet.
6. Du måste välja: aldrig mer kramas eller aldrig mer le?
Aldrig mer kramas. Skaka hand får duga.


Emma H skrev
Jag ska fråga dig något jag själv undrar över.
Om du var tvungen att välja skulle du då välja att bli super-mjölkallergiker (alltså ingen mer halloumi, ostkrokar eller dipp till chipsen) eller... nä jag kommer inte på något värre. Tack för en bra blogg! 
Men shit pömm fritt vad jobbigt det skulle vara. Jag är inte allergisk mot nåt, men min hud är känslig för allt. Blossar upp av sol, alkohol, myggbett stark mat och beröring. Men på en hanterbar nivå. Hanterbarhet är meningen med livet.