Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Fem första!

Karin E Jansson

Mette undrar
Hur ska du fira din födelsedag? Med ballonger och tårta och presenter och jubel hoppas jag! Födelsedag är min favorit. Grattis i förskott! Kram
Tack för gratulationen! På lördag blir det trilling-fest! Min bästis Sara är nämligen född på exakt samma dag som jag och Maria! Hur magiskt är inte det??!!

På söndagen kommer jag först ha loppis med Maria (dit måste ni komma, info kommer!) och sen fira med familjen, med murklor och gelé, som alla andra år. Present har jag redan fått av Samuel:
En ny toalett-sits. Tack!


Annna undrar
Om du skulle vakna upp en morgon och till din stora förvåning upptäcka att du inte längre var en människa, utan ett djur, vilket djur är det störst sannolikhet att du skulle blivit? Med andra ord, beskriv dig själv i djurskepnad. 
En taskmört. Nä, en bälta såklart! Hård på ovansidan, men mjuk mage. Ett djur som gillar att böka, och som skiter i sociala regler.


Vilken är den bästa maskeraden du varit på?/Maskeraden med bäst tema? Vad var du utklädd till då? Alt: drömmaskeradtema.
Bonusfråga: Kan vi få se en bild på dig när du tittar ut från fönstret ovanför dörren, tack?
Faktiskt så ogillar jag verkligen maskerader. I teorin tycker jag det är jätteroligt att klä ut sig, men i verkligheten tycker jag att det är ångestfyllt. Efter bara typ en kvart i utklädnad blir jag sjukt obekväm och får liksom en klaustrofobisk känsla. Det finns säkert en diagnos på detta. Därför klär jag aldrig ut mig, med undantag för ett tillfälle för några år sedan, då jag och Samuel klädde ut oss till varandra:

Tyvärr har jag ingen bild då jag tittar ut genom fönstret, men du kan få se när jag sopar golv i liten stuga:

Linda undrar
Jag såg en uppstoppad bälta av något slag för ett par veckor sedan. Den var ihoprullad som en boll. Visste du det om bälta?
Ja, jag vet nog det mesta om bältan. Andra expertområden: nagellack, ögonbryn, språklig relativism och koka tomatsås.


Helena undrar
Vilken är den bästa tevekanalen?
Åttan, Nian eller Elvan, tror jag. En tumregel är att kanaler med reklam är bäst.