Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

En bröllopsklänning

Karin E Jansson

Den här kroppen behöver en bröllopsklänning. Ekvationen består av två delar. Den ska se ut precis som jag vill ha, frasigt fluff i rätt färg. Och den ska passa. Hittills har ekvationen slutat på noll. För hittar jag den jag vill ha har den ett midjemått motsvarande typ en apelsin. Vad gör man då? Ja, det blir väl till att sy en egen. Jag vet ju egentligen inte hur man syr, men jag vet att jag behöver nål, tråd, tyg och inspiration. Typ nåt sånt här:

Fast med tanke på tidigare syprojekt kan det ju sluta precis hur som helst. Tex såhär:

http://www.pinterest.com/pin/229472543484287219/
Vilket inte heller är fy skam. Detta kommer bli bra oavsett.