Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Du ska skrika

Karin E Jansson


Det var inte efterfrågat, men vi har fått en alldeles egen bröllopskordinator. Sirpa heter hon. Hon har hittills klargjort att hon ska vara finare än jag, att vi ska servera rosa lakrits, och så har hon bestämt min klänning. Det gjorde hon tidigare idag när hon kom med sin Askungen-bok, och högtidligt förklarade att, Nu Karin ska du få se din bröllopsklänning. Om en liten stund. Jag vill först berätta. Att när jag öppnar boken, och du ser klänningen, då ska du skrika.

Om jag skrek? Såklart.