Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

DET KALLAS KBT!!!

Karin E Jansson

Det kallas KBT skrek jag när Samuel frågade vad jag höll på med i soffan. Utsätta sig för läskigheter. Rita offentligt! Ja, jag ritar skitfult. Kanske att jag kan rita hittepå-figurer, för då kan ingen opponera sig. Men när man ritar av nån, ba åh tack att du ser mig som deformerad, smickrande.


Det började såhär. Lille-Prins låg bredvid och gäspade. Och för ovanlighetens skull låg ett skissblock bredvid mig, och utan att jag tänkte på det sträckte jag mig efter en penna. Helvete vad likt, sa jag för mig själv när jag ritat klart. Och la upp på instagram (karinskonstgrepp). Kanske att man måste känna Lille-Prins för att förstå hur oerhört likt detta var.


Så jag testade rita mig själv. Jamen titta. Den sneda näsan och antydan till stjärthaka. Jag kände mig mallig. Vem vill bli avritat, basunerade jag modigt ut.


@terryleene var först.


Sen @husethed.


Nu var jag varm i kläderna, och kände modet sippra ut i ådrorna. Min kompis @droppisen var näst i tur och ville bli avritad.


Sen @gogopop


@herrgurkmeja


@froken_l


@megascop
Sen såg jag hur många som avföljt mig under min tecknings-bonanza, och sen den dagen ville jag aldrig rita mer.

Eller jo, det ville jag kanske, vi får väl se. Sur smiley.