Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Broscher!

Karin E Jansson

Men harregullan, jag lovade ju för flera veckor sedan att visa upp mina bästa juveler! Jag har helt glömt bort det, men påmindes när Elsa visade upp sina favorit-accessoarer igår! Därför går jag all in nu, och har dokumenterat mina bästa broscher, örhängen, ringar, armband, halsband, håraccessoarer, hattar, skor, väskor och sjalar. Jajamen! Topp 5 på allt!


Vi börjar med Topp 5 broscher. Men voff, säger ni, lite många för topp 5? Nej, såhär är det:


Min senaste favorit är den arga björnen. En stor guldig brosch med en björnsmocka! Köpte jag från Etsy.


Sen kommer fåglarna. De är köpta som ett set, och bärs av mig alltid så. Varför en liten bikini-fågel när man kan ha hela professionen på samma gång! Även dom är köpta på Etsy, och är förmodligen nåt som man kunde få i typ tuggummi-maskiner på 50-talet.


Nästa är också ett set, men dessa har jag faktiskt köpt vid olika tillfällen, men de hör ju tydligt ihop! Jag älskar ju emalj, och jag älskar insekter, och dessa två små silverbroscher får ofta sitta på min axel. Minns jag rätt har jag köpt båda på ebay.


Den fjärde favoriten blir den här slemrosetten. Stor, i plast, och från gissningsvis 50-talet. Inköpt på Etsy.


Sista broschen på Topp 5 blir Salvador Dali-läpparna. En helt fantastiskt brosch med röda stenar och vita pärlor som tänder. Denna fick jag av Samuel på min 30-årsdag. Är nog mitt favoritsmycke överlag!

Sådärja, nästa Topp fem får bli håraccessoarer! Håll utkik under dagen!