Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Sommarben

Karin E Jansson

Förutom spontana sommarloppisförälskelser bjuder soliga dagar och ljumma sommarnätter på både skrapsår och blåmärken utöver det vanliga. Jag pratar om "sommarben”. Jag har nog inte haft skrapsår på händerna sedan jag var sex-sju år och lärde mig cykla. Jag har alltid varit väldigt försiktig. Var aldrig särskilt bra på att cykla på bakhjulet, och moppen trimmade jag aldrig. Den här sommaren har jag däremot ramlat två gånger. En sen natt på sparkcykel och en annan gång trillade jag när jag lekte med Teres kids. Båda gångerna med skrapsår som resultat. Deppigt? Nä, inte alls. Snarare uppfriskande. Jag är ingen självplågare, men liksom många andra drar jag in sommarluften med djupa andetag och tar lite större kliv än jag annars gör. Ibland trillar jag, men det hör sommaren till att våga släppa loss.
/Jocke, Sommarvikarien