Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Skapandet, del 3

Karin E Jansson

Här kommer de sista bidragen i skapartävlingen! Vinnaren presenteras ikväll!


Magpie har pyntat några av sina loppisfyndade vita porslinsdjur med porslinspenna!Rejäla vadmalsbyxor som står emot både väta och kyla, skapade av Julia H Lundqvist!Just Go Creative gjorde kuddfodral av gamla jeans!


Maria har skapat en Gangstermaskin! Herregud!!Freja skapar magiska lampskärmar!MarieKatie Gerahty målade medelhavet, som precis som de riktiga havet ändrar färg beroende på hur solen faller.Paula har stickat en haj!A´marie har gjort en annorlunda svepask!Emelie Winberg har gjort en Snoppvärmare!!Fröken C har stickat en röd ljuvlig tröja!Hannah har sytt en höstig jackkappa!Emma Wedegård, som bloggar på Två Gröna Sköna, har skapat en smyckstavla av en pizzakartong!Kari Langöen har varit i Dalarna och skapade där mjukbröd och pizza. De blev runda, fyrkantiga, uppblåsta halvmåner, stenhårda plattkakor, finfina nästan-som-dom-i-affären mjukbröd och pizza med svamp och röd pesto!Regina hittade en jordglob i en container. Kartan var trasig, så den rev hon bort, och ersatte den med mönster av små trianglar. Så snygg!Sofia Andersson har snickrat ihop en snillrik badrumshylla!Mette Bergström har just börjat dreja och har redan skapat denna snygga vas!Emelie Jonsson har gjort en egen blomsterkrona, av ett billigt diadem och tygrosor!Katarina Lundberg har skapat hur mycket som helst, bland annat denna groda med pondus!