Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Karins Juveler – The Pink Panter

Karin E Jansson

...efter ett par timmar på jobbet förstår jag att något inte står rätt till. Allt eftersom beställningarna på Karins gnistrande juveler snabbt fyller inkorgen inser jag att... att... juvelerna är försvunna!! Ny på jobbet och finjuvelerna är BORTA! Hur ska jag förklara det här? Jag får tag i hennes sambo och jag darrar på rösten när jag förklarar läget. ”Lugn, bara lugn” säger han med sin mjuka Tavelsjödialekt. ”Vi har övervakningskameror”. Puh.  


 
Leopardbrosch Kollektion Giljotin.Halsband Kollektion Snyggt.