Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag tackar för mig

Karin E Jansson


Det har varit hektiska dagar som vikarie på Karins Konstgrepp, men det har också varit sjukt kul att gästspela - och ännu roligare att många av er har läst mina inlägg. "Nu blir det ett sista ryck med att försöka dammsuga de få loppisarna som är kvar. Och så ska jag såklart träna wushu, för det är det jag gör mest hela tiden då jag inte bloggar. It's the shit.

Vi ses säkert igen!

kram,
/sommarvikarien.