Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Fusklappens tid

Karin E JanssonJag gillar att läsa, men jag hinner inte. Oftast blir det ljudböcker medan jag jobbar. Eller näe, oftast blir det TV, men ibland blir det ljudbok. Nu har jag gått med i bokcirkel. Vi börjar med Mons Kallentofts Den femte årstiden. Och med ett bestämt datum då boken ska vara utläst så transporteras jag omedelbart tillbaka till gymnasiet. Fusklappens tid. Bästa möjliga resultat med minsta möjliga ansträngning. Så spontant ville jag nu byta kanske ett snyggt halsband mot ett två-sidors referat av boken. Men näe, jag ska läsa den. Jag är ju vuxen nu. För dom har inte gjort en filmatisering av boken va?