Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Det gör jag nu!

Karin E Jansson


Livet, TV:n och kräftskiva kom emellan bloggandet ett par dagar, men nu är jag åter!
Det är länge sedan jag gjorde en instagram-summering. Det gör jag nu!Först var jag så sjuk att det var orimligt.I tre veckor låg jag såhär = STACKARS MIG.Men sen blev jag frisk = LYLLO MIG!Lagom till att jag blev frisk tog semestern slut. Min dinosaurie-penna hälsade mig välkommen.Hemma-jobb också, såklart. (Planerar för övrigt att göra om min webshop, både layout och innehåll = MYCKET SPÄNNANDE!)Jag har dammtorkat mina djur, nej det har jag inte jag ljög. Men jag har fotat dom.Jag har umgåtts mycket med denna dam, som efter bilden togs gått över till att kallas grod-barnet.Tack vare grodbarnet har jag fått två nya hobbys - målarbok och Fia med knuff. Det är dock roligast när hon inte med, då hon förstör mina bilder och fuskar i Fia.Skorna har varit guldigt randiga.Och armbandet glittrigt.Jag har sportat strasslinser och kola-halsband.Djuren har gjort djursaker.Abbath har gått från gullig kattunge till gullig bråkstake.Prinsen har blivit trött katt-pappa.De har med gemensamma krafter förstört ett porslinslejon. Det blev ett "snyggt" halsband.Jag har druckit mjöd och ätit bärnäs.Såklart har jag fått livskris.Och såklart gick den över.