Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Att hitta hem

Karin E Jansson


Att bo handlar för mig mycket om att hitta hem. Att känna sig bekväm, och att känna att ”det här är mitt”, här trivs jag. Somliga bor i koja, andra i slott. Jag tror inte att det ena är bättre än det andra. Det handlar inte heller om att ha finaste grejerna, utan att ha något som gör att man känner igen sig och sig själv. Själv började jag mitt bobyggande med möbler från IKEA och minimalistisk stil, men efter ett tag kände jag att ”var är jag i allt detta?”. Så, sakta men säkert har jag börjat samla på mig saker som säger något vem jag är, och vad jag tycker om. Det senaste projektet är en vägg av tavlor. Än är jag inte klar och fortfarande gapar ramar tomma, men eftersom detta är ett pusslande med olika loppisfynd och gamla bilder så tar det ett tag innan alla bitar faller på plats. Men det kommer att bli bra, det känner jag på mig.

P.S Mitt hem finns som ett Hemma-hos reportage på Karins Konstgrepp sedan tidigare. D.S

Diamanter, vem gillar inte diamanter?


En engelsk fraktbåt från 20-talet. Den betalade jag en tjuga för på en loppis (båt från tjugotalet tyckte karln skulle kosta en tjuga). Och ja, jag drömmer ofta om att gå på sjön.


Min pappa när han var liten.


Antiloper. Dessa djur. Jag undervisar om djur. Jag gillar djur.


Fåglarna från loppisen i Mårdsele. Självklart ska de upp på denna vägg.


Vi och dinosaurierna. Vissa påstår till och med att vi levde samtidigt. Det hade jag gillat.

/Jocke, Sommarvikarien