Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Vad tror ni?

Karin E JanssonBara senaste dagarna har ett par olika personer frågat mig om jag inte kan hjälpa dom i online-shoppingsdjungeln. Hur ebay funkar, vad paypal är och hur man hittar det göttaste. Jag är ett proffs på onlineshopping, så det är rätt person de frågar, men här kommer min fråga till er - är ni också intresserade av ett sånt inlägg? Initialt känns det skumt att lära ut konsumtion, men ska jag vara ärlig mot mig själv så är ju konsumtion bland det roligaste som finns efter kärlek och djur i hatt. Vad tror ni? Är det kanske nåt annat ni vill veta? Hur man kokar en bra kantarellsås, klipper en alltför lurvig katt eller konstruerar en köttmaskin? Jag är ju faktiskt bra på det mesta förutom spinning och svensk geografi. Shoot!