Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Utvärdering: Fransexperimentet

Karin E Jansson

Nu, äntligen, kommer det utlovade resultatet av mitt fransexperiment!


Under åtta veckors tid testade jag två olika typer av fransnäring, som båda säger sig ge längre och tjockare fransar.

Mavala Double-Lash appliceras med en mascaraborste, och ska enligt instruktion användas på kvällen. Jag använde den dock både morgon och kväll. Jag köpte den från ebay, pris 58:- (10 ml). Vätskan är ganska tunn, mjölkig, klibbar inte och irriterar inte ögonen.

Prolash appliceras som en eyeliner längs med fransraden, morgon och kväll. Jag köpte den från Groupon för 199:- (5 ml), men ordinarie pris sägs vara 995:-.
Vätskan är tunn, klar, klibbar inte men svider om man får in den i ögonen.Och såhär ser resultatet ut efter 8 veckor. Både produkterna tycker jag har gett resultat. Resultatet syntes till en början mest på Prolash-ögat, men Mavala knappade in på slutet. Har man tålamod tycker jag därför att Mavala är att föredra (även om resultatet säkert varierar från person till person). Den är billigare, och visar sig också funka finfint att använda på brynen (som jag också upplever blivit tjockare). Heja!