Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Sommarvikarien inrättar sig

Karin E Jansson


Namn: Joakim
Ålder: 32
Yrke: Vikarie
Favoritsås: Grädde
Bloggat tidigare: Nja, inte på det här sättet. Men jag har en egen sida på www.
 

Ja, det är alltså jag som är sommarvikarien. När jag läste intervjun med Karin på Vakentimmar och om hennes magont över att hela tiden skriva, slog det mig att även en bloggare behöver semester. Jag skrev med detsamma till Karin och frågade ifall jag fick vara sommarvikarie på hennes blogg. Jag bedyrade att jag skulle göra mitt bästa för att sätta fötterna i hennes fotspår - för jag har både bra balans och är ganska vig. Dessutom sägs vi ju vara lika till utseendet.

Jag trodde väl aldrig riktigt att jag skulle få napp, men Karin är generös nog att låna ut sitt skötebarn för ett par dar. Det känns sjukt spännande. Jag ska göra mitt bästa för att det ska bli bra. Om ni tycker att det bli dötrökigt, så snälla, överge inte Karins blogg. Hon är snart tillbaka. Hon ska bara vila upp sig ett par dar.

Vi ses i morgon!

/Joakim