Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Prassel, hatt, Mary Kate och katt-bonanza

Karin E Jansson


Nejmen oj, jag faller ur mina rutiner och har helt glömt bort summeringen av senaste tidens Instagrammande!Mest har jag varit med Sirpa / Mary Kate Olsen.Djuren har sabbat saker och vilat.Jag har ögonskuggat mig och nått nya höjder.Ett sammetsbälte jag fått från Elsa visade sig vara en utmärkt hatt!Jag har smugit in Immortal-knappen i de flesta outfits, och har hittat den perfekta tröjan.Jag har åkt till IKEA, jag försov mig och hann inte med kaffe. Och så har jag åkt båt, snabb båt!Och såklart har vi hälsat på Baronen. Hon har blivit ovän med en igelkott nu, hurra!Jag har prasslat med påse och druckit bubblor.En mild släng av livkris.Som såklart gick över.