Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag lever

Karin E Jansson

Ja, här blev det öde ett tag. Det har helt enkelt rasslat in beställningar oavbrutet, så jag har bara jobbat och inte hunnit med lilla blöggis. Vi får hoppas att det lugnar ner sig med beställningar, eller va nej, va? 

I morse unnade jag mig i alla fall en redig sovmorgon, och drömde svettigt om en zombieinvasion och en ny lägenhet med en rutschkana av guld. Topp 3 dröm. Och vaknade inte förrän en zombie/en katt bet mig i tån.


Vem vare som fakking bet i tån?