Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Glassbonden

Karin E Jansson


Tjoflöjt! I morse var jag i gasen!Jag var nämligen bjuden på utflykt!Till en plats jag hört mycket om.Kobacka gård i Västerselet utanför Vännäs. Även känt som..Glassbonden!En gård med vykortsutsikt.Och glass i långa rader.Såklart skulle vi ha myttjä.Men så många valmöjligheter!Den här kaffekoppen blev det.Och den här glassen. Vanilj med kolasås och popcorn!!Maria valde..Vanilj med rabarberpaj och kanderade hasselnötter.PY:s glass försvann så fort att jag inte hann fota den.Fredrik valde..Hjortronglass med kolarippel, hjortronsås och knäckflarn.Johan valde..Vanilj med äppelpaj och kanderad mandel.Och den här livsnjutarn.Extra allt.Gurra fick ingenting! Mäh!Sen var det till att svepa kaffet fort som attan.För nu hade sockret nått varenda cell.Hopp! Med tungan rätt i mun.Jag kände inte behovet att skaka om maginnehållet.


Photobucket
Utan höll mig på marken med Gurra.Och med kossorna!Vad säger du? Jamen såklart.Får jag äta glass......så måste ju ni få smaka på mig.Och jag vet..Jag smakar smaskens.Och sen åkte vi hem!