Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Glada naglar!

Karin E Jansson



Naglar har också känslor! Nej nu sa jag fel, det har dom såklart inte. Men dom mår bra av lite omvårdnad. På instagram fick jag frågan hur mina naglar pallar med att jag byter nagellack typ varje dag. Svaret är dessa två produkter.

- Nail Strengthening Cream Hard As Hoof, från Hoof Hands. En kräm som står parkerad på mitt nattduksbord. Mjukar upp nagelbanden och doftar ljuvligt av körsbär.  Inhandlad på ebay, för 33:- (inkl frakt).

- Esmalte Endurecedor para Unas, från Quimica Alemana. En nagelförstärkare som appliceras som ett nagellack. Torkar snabbt och ger en blank yta. På några veckor gick mina naglar från flisiga och sköra till starka och snygga. Funkar bra som underlack också! Inhandlad på ebay, för 68:- (inkl frakt).

Och så sjunger jag gulliga visor och pratar uppmuntrade till mina naglar. För det där med avsaknaden av känslor, det kan vi ju inte vara säkra på.

Nagel, du är fin, som skapad av porslin.
Du är min bästa vän, jag ska fila på dig sen.
Du får ej gå av, för då hoppar jag i hav.