Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

angående "Hemma Hos"

Karin E Jansson

Jag fick en kommentar från "Anna" från Göteborg. Såhär skrev hon:

Jag måste säga att du verkligen lyckats sälja in Jocke. Nu känner jag varken dig eller honom men jag har hört att han sagt att han bara gör detta med dig för att få ligga. Verkar ju funka också vad man hört på stan!

Hej Anna. Jag tycker du är tokrolig! På ett sånt där sätt som man fnissar inombords för det är så pinsamt, men sen snabbt går därifrån med en klump i magen. Jag hoppas det blir bättre för dig framöver. Och du - "bara ligga"? Ligga är råbra, du borde testa!!

Du får mig dock att inse något jag inte räknat med tidigare - att mina Hemma Hos-reportage kommer resultera i att jag lämnar ut människor till såna som du, människor som tar sig friheter att värdera och bedöma personerna jag besöker. Handlar det om mig själv så kan jag ta det, så om du skulle känna det nödvändigt att kommentera mina sexvanor utifrån vad du "hört på stan" så skulle jag kunna bemöta det. Människorna jag planerat besöka kommer inte ha den möjligheten. Därför bestämmer jag nu att det blir inga fler Hemma Hos. Det kan vi tacka "Anna" för!