Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Sommarens horoskop

Karin E Jansson


21/3-19/4 VÄDUREN
Asså seriöst, fuska i Sveriges största tomat-tävling? Landsskam. Men du inleder en rättslig process mot arrangörerna då det aldrig uttryckligen sagts att fusk är otillåtet, vinner, inkasserar rekordstort skadestånd och köper egen kokos-ö.
Lärdom: Fusk lönar sig ofta men tomat av papier mache blir dålig pastasås.20/4-20/5 OXEN
Du ägnar sommaren åt att träna på din nya simstil: torrsim på snygg medmänniska. Du hittar en råkonstig sten på stranden, som du tar hem och lägger på bron. Två dagar senare knackar Jimmie Åkessons mamma på och säger att Jimmie vill ha tillbaka sin lillhjärna, som han tappade på sitt sommarlov i tvåan. Saker och ting faller på plats.
Lärdom: INGEN ALLS, BARA LIGGA!21/5-21/6 TVILLINGARNA
Du tilldelas retroaktivt ett sommarjobb av kommunen. Din uppgift blir att bygga en framtidsmaskin. Efter en lång själslig resa, likt ett drama med Matt Damon, har du löst mysteriet: en maskin vars funktion är att kvällstid kunna krypa in i den, somna, vakna och upptäcka att man befinner sig i morgondagen. Kommunen ger dig ett svagt G i betyg, men du har fått en vän för livet. Matt Damon.
Lärdom: Sommarjobb = Värdelöst22/6-22/7 KRÄFTAN
Efter en blöt omgång krocket vaknar du upp med gipsad strut, och du som inte ens visste att du hade en strut!
Lärdom: Om det okända vet vi lite till inget.23/7-22/8 LEJONET
Du inspireras av sommarnaturens skönhet, skriver en haiku och får den publicerad i lokaltidningen. Dock felplaceras den och hamnar under Dagens Bu, och tolkas av allmänheten som en arg insändare. Du får stå till svars hos Malou i Efter 10. Det som skulle bli en verbal brottningsmatch blir ett regelrätt knytnävsslagsmål och Malou kommer aldrig mer behöva applicera blå ögonskugga.
Lärdom: Strike hard, strike first, NO MERCY!23/8-22/9 JUNGFRUN
Du åker på festival, kör såklart vilse, och hamnar på alternativfestival som senare visar sig vara ett helt vanligt rävgryt. Då du redan betalat första månadens hyra stannar du kvar och lär dig ett och annat om rävens hantverk, trä pärlor på snöre.
Lärdom: Snopet sa räven om festivalen.23/9-22/10 VÅGEN
I ett misslyckat försök till att vara mer spontan eldar du upp en alldeles ny förpackning topz. Som straff tilldelas du 100 liter mjöl som gick ut i april. Du bakar en rulltårta som sträcker sig från Boden till Borås, och smaksätter den med saltet från dina egna tårar.
Lärdom: Liten topz har också känslor.23/10-21/11 SKORPIONEN
Du impulsköper sommarstuga vid havet! Hade du läst annonsen lite noggrannare hade du sett att stugan vid havet egentligen var ett par rollerblades i en låda. Nåja, nöje som nöje.
Lärdom: Det kan alltid bli sämre!22/11-21/11 SKYTTEN
Du köper en ny frisyr via www, men får felleverans. Istället för frisyr får du ett sms-lån, som i ärlighetens namn inte skiljer sig så mycket från en traditionell page, så det är ju liksom svårt att bli arg på nån. Aggressionerna får du ta ut på dansgolvet istället, tex på Pite Dansar & Ler.
Lärdom: Hår schmår22/12-19/1 STENBOCKEN
Du börjar med handarbete (eng. handjob), vilket mynnar ut i en mantel av mohair-garn. Du säljer manteln på blocket och tar en dusch. I bakgrunden spelar klassisk musik, jag tror det kan vara Paganini.
Lärdom: Ingen alls.20/1-18/2 VATTUMANNEN
Du har dragit nitlotten i vinlotteriet och får bara kommunicera med rim resten av sommaren. Innan sommaren är slut har du glömt alla ord förutom majs, bajs, låna, håna, glass, överklass och några prepositioner. Det visar sig att det inte påverkar livet och dina relationer nämnvärt.
Lärdom: Människan är bara komplicerad i romaner.19/2-20/3 FISKARNA
Du får tillbaka på skatten och investerar i dig själv i form av en synth. Synthen har förprogrammerade laser-ljud vilket visar sig påverka dig negativt. Du köper tex en bandana och en banana, samtidigt.
Lärdom: Liten tygbit stjälper lätt böjd frukt.