Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Snart!

Karin E Jansson

Ett problem man emellanåt stöter på som bloggare är bristen på inspiration. Man vill så gärna uppdatera, men mellan öronen susar det tomt. Så är det för mig också ibland, men senaste tiden har problemet varit det motsatta. Istället för ett eko bakom skallbenet har det myllrat och kokat. Jag har så mycket jag vill berätta, skapa, fota, visa och fråga. Men jag hinner tamejfan inte. Eget företagande gissar jag kan ha den effekten. Men snart, om bara några dagar, så börjar min semester. Och då ska allt det som skramlar runt få annat utlopp än svettiga drömmar om nätterna, och istället hamna på www. Visst låter det vackert?! Men vi förbereder oss också på risken att allt pyser ut som en prutt, och att jag istället hamnar i en hängmatta med en TipTop. Men intentionen, den finns där.