Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Senaste tin

Karin E Jansson


Jaha, alla dom som inte har instagram då? Ja, här kommer en summering av Enhörnings liv på sistone.Jag har jobbat, med papper, tänder....och pärlor som man mest vill äta upp. Det gör man dock inte, för de tillhör ju firman.Jag har följt senaste rönen, och hållt mig pigg och levande.Bland annat genom att sova en hel del. Både som kvinnor på film, och som kvinnor i verkligheten.Jag har umgåtts med Mary Kate Olsen och Lasse Kronér.Prinsen har mest velat umgås med akvariet. Vi är en hårsmån ifrån en massiv vattenskada.Jag har gjort frisyr. Bilden till vänster är alltså före-bilden.Jag har gjort reklam för våld med vapen.Och varit rätt mycket utomhus.Utomhus har jag stött på både bajs och sex. Livskris!Åh, snygg tapet, livskrisen som bortblåst.