Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Senaste tin' på 'grammet.

Karin E Jansson


Annars då?Jo, jag har ätit tårta. Det var festligt! Krabbdans-festligt.Jag har jobbat hemma och på kontor.Jag har praktiserat mina frisörskills på bästis-Sara. Jag är duktig och gratis.Jag har hälsat på Baronen, hon är som en ny katt - en glad katt! Men Lille-Prins vill ha en kompis.Det här är hans nya kompis, Abbath Cola, som flyttar in hos oss om några veckor.Sirpa har sovit över. Vi steg upp först av alla i hela världen, och målade naglarna i tio olika färger.Jag har ätit mat framför TV:n. Pasta med halloumi, bland annat.Jag har målat naglarna varannan dag, typ. Och accelererat i accessoarsanvändandet.Jag har fått livskris.Och livskrisen har gått över.