Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

JA & NEJ

Karin E Jansson


Mustasch på glid
På inne-listan: Jonathan Davis mustasch. På avstånd bara ett smuts, men på nära håll ett fjun som tagit fäste och fått luft under vingarna. En mustasch på glid. Vart är den på väg? Ja jag vet inte, men den får gärna krypa upp på min överläpp.

Vem vare som fakking kasta?
Jag tycker det är uppfriskande att vi tycker olika, och tack och lov får vi tycka olika. I vissa länder blir det ju finkan om man tycker fel. Men inte i Sverige. Varför då tycka och göra anonymt? Med jämna mellanrum stöter jag på folk som konsekvent vägrar berätta vilket parti de röstar på. Va va va? Jag tror på deras politik men inte offentligt. Eller alla de små trollen som ser som sitt syfte att recensera bloggares kroppar och kläder, men aldrig i livet skulle göra detsamma om de mötte personen på gatan. För det vore ju... oförskämt?
Såklart får man tycka att Moderaterna är awesome, och att Underbara Clara rumpa ser stor ut, och känner man att man bara måste uttrycka det så får man det också. Och egentligen handlar det inte om anonymiteten, det säger mig ju inte ett skit att få veta att nån som heter Lasse i Borås röstar blått, eller att hon som sa att Claras rumpa såg stor ut heter Maj-Lis och är 36 år. Men skulle jag inte våga stå för mina handlingar skulle jag börja överväga om det är dags att revidera dom.