Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Håret

Karin E Jansson

Näe, hårfärgningen var inte lika dramatisk som jag antydde. Herregud, jag är ju en fegis som älskar mitt hår mer än vad jag älskar sommarlov och kattungar.


Men det behövdes en förändring. Hårfärgen hade börjat bli lite dassig, och drog ibland nästan åt grönt.Jag färgade håret med Loreal Feria i färgen Mango, som är lite mörkare än vad jag hade innan. Sen blekte jag skiten ur topparna, och färgade dom med Directions i färgen Apricot.Såhär blev det! Det känns som att jag skulle kunna vara med i en amerikansk dokusåpa. Jihoo!!