Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Call of the wintermoon

Karin E Jansson

Efter jobbet gick jag in i dimman, in under täcket och vaknade svettig, förvirrad och arg två timmar senare. Skulle kunna vara malaria eller sars, men beror mest troligt på vanligt gnäll- och latmasksyndrom. Nu är jag i alla fall vaken, och det firar vi med en gif: 

Photobucket

Precis som föräldrar kan drabbas av en oändlig ilning av kärlek när de ser sina barn, så känner jag för Immortal. Om Immortal satt fast under en bil skulle min kärlek ge mig styrka att lyfta bort den. Ja, ni fattar, osv.