Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Summa summarum

Karin E Jansson


Men jääää! Nästan 400 pers har redan svarat på quizet! Och de flesta hade väldigt god Karin-kunskap, jag blir sjukt mallig!


Fråga ett var en av de frågor många hade problem med. Vad E står för i Karin E Jansson. Och den är ju klurig, för jag önskar ju att det skulle vara Enhörning, vilket jag ofta ger uttryck för, men i själva verket står det för Elisabet. 55% hade ändå rätt, 43% hoppades på Enhörning, och 2% trodde på Enstöring. Ha!


Fråga två visade sig också vara klurig, men 47% hade ändå svarat rätt. Favoritmaten är lök, svamp, ost, potatis och hummer. Creme fraiche skulle jag knappt äta om en kattunges liv hängde på det, och smörgåstårta är ju ockult.


51% visste att min bästis heter Sara. Hon tycker inte om att vara med på bild, men här har ni oss. Hon är en av Sveriges smartaste, har bra kondition och snygg frisyr och får mig alltid att skratta.


Photobucket
72% visste att det var borrelia jag drabbades av förra sommaren. Värt att notera är att fler trodde att det var hybris än påssjuka.


Hela 90% visste vilka djur som finns som väggmålningar i vårt hem. Räv, bälta och råtta. Ett nytt djur är dock inplanerat!


50% visste att jag har två syskon, men 49% trodde att jag bara har en syster. Förmodligen beror det på att min bror, Anders, bor i en annan stad, och därför inte syns här så ofta. Här har ni hela familjen Jansson samlad.


87% visste att det Bearnaise står tatuerat på min arm. Men 4% gissade på Dream, vilket är konstigt, då jag utåt sett försöker ge sken av att vara en negativ människa. Fniss.


91% visste att min kille heter Samuel. Jag gjorde en fint med Jocke som ett alternativ (vilket 7% gissade på), då Jocke synts några gånger på bloggen.


Det är väldigt sällan jag provoceras av potatis, vilket 29% ändå gissade på. Tandemcyklar är ju vansinniga, och därför roliga, så de provocerar mig inte heller. Rätt svar var alltså värmeljus, vilket 51% av er visste.


Och slutligen är det ju Jerry jag helst ser på TV. Och dylikt. Det visste 69%.


Summa summarum = NI = BÄST!